Persondatapolitik

Læs venligst vores persondatapolitik inden du tilmelder dig nyhedsbrevet.

Tilmelding til Stargate nyhedsbrevet
Stargate nyhedsbrevet indeholder trendartikler, nyheder og marketingrelaterede informationer vedrørende Stargate Designbureau samt artikler fra vores blogs TrendUpdate (Stargate Trendbureau) og NordicJap.

Skriv dig op: JOIN STARGATE!

Databeskyttelsesforordningen
Nyhedsbrevet er ejet af firmaet Stargate Designbureau (dataansvarlig) og vi registrerer kun almindelige og ikke-følsomme personoplysninger i forbindelse med tilmelding til nyhedsbrevet. Disse oplysninger anvendes kun til at kontakte dig ved at e-maile dig nyhedsbrev med artikler og nyheder.

Samtykke
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev giver du os dit samtykke. Du kan til enhver tid øjeblikkelig afmelde nyhedsbrevet, ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af de tilsendte e-mails. Du er også velkommen til at kontakt os på mail@stargate.dk, så vi kan slette alle dine oplysninger. Vi vil til enhver tid behandle dine informationer med respekt og ikke videregiver dem til tredie part. Ved at afkrydse “Jeg erklærer mig enig i persondatapolitikken” og klikke på tilmeldingsknappen, erklærer du dig enig i, at vi må behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår – og du giver din tilladelse til, at vi sender dig html nyhedsbrevet.

Dataopbevaring
Vi anvender ‘Mailchimp’ og ‘MailMunch’ som vores online marketingautomatiseringsplatform. Ved din tilmelding anerkender du, at de oplysninger du giver, overføres til MailChimp og MailMunch til behandling i overensstemmelse med deres privatlivspolitik og vilkår. Transaktioner og dette websites data opbevares hos ‘Simply’ ligeledes i overensstemmelse med deres privatlivspolitik og vilkår.

Stargate Designbureau – 1. juni 2020