Persondatapolitik

Læs venligst vores persondatapolitik inden du tilmelder dig inspirationsbrevet.

Join Stargate
Stargates inspirationsbrev indeholder trendartikler, nyheder og marketingrelaterede informationer vedrørende Stargate BrandDesign samt artikler fra vores design- og trendblogs; TrendUpdate og NordicJap.

Skriv dig op på: JOIN STARGATE!

Databeskyttelsesforordningen
Inspirationsbrevet er ejet af Stargate BrandDesign (dataansvarlig) og vi registrerer kun almindelige og ikke-følsomme personoplysninger i forbindelse med tilmelding til inspirationsbrevet. Disse oplysninger anvendes kun til at kontakte dig ved at e-maile dig nyhedsbrev med artikler og nyheder.

Samtykke
Når du tilmelder dig vores inspirationsbrev giver du os dit samtykke. Du kan til enhver tid øjeblikkelig afmelde nyhedsbrevet, ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af de tilsendte e-mails. Du er også velkommen til at kontakt os på mail@stargate.dk, så vi kan slette alle dine oplysninger. Vi vil til enhver tid behandle dine informationer med respekt og ikke videregiver dem til tredie part. Ved at afkrydse “Jeg erklærer mig enig i persondatapolitikken” og klikke på tilmeldingsknappen, erklærer du dig enig i, at vi må behandle dine oplysninger i overensstemmelse med disse vilkår – og du giver din tilladelse til, at vi sender dig html nyhedsbrevet.

Dataopbevaring
Vi anvender ‘Mailchimp’ og ‘MailMunch’ som vores online marketingautomatiseringsplatform. Ved din tilmelding anerkender du, at de oplysninger du giver, overføres til MailChimp og MailMunch til behandling i overensstemmelse med deres privatlivspolitik og vilkår. Transaktioner og dette websites data opbevares hos ‘Simply’ ligeledes i overensstemmelse med deres privatlivspolitik og vilkår.

Stargate BrandDesign – 6. november 2022