Skip to main content

Avantgarde ispinde for feinschmeckere

Gennem ispindens knap 100 årige historie er der ikke sket meget innovation på det området. The Science Kitchen mente det var på tide at bringe den traditionelle ispind til næste level – og gøre den sundere, smukkere og mere funktionel.

KYL21 er genopfindelse af ispinde og små mesterværker af avantgarde molekylær gastronomi. KYL21 er opfundet og udviklet af designeren og gourmet David Marx, der er også er grundlægger af The Kitchen Science i Berlin.

Food Lab

KYL21 er en is i en hidtil uset kvalitet og form. Isen er fri for tilsætningsstoffer, den er økologisk, enten 100% økologisk og den søde smag fremkommer uden tilsætning af traditionelt sukker.

Ingredienslisten er veganisk og baseret på 100% joghurt med friske bær, chokolade, madagaskar vanille og sødet med kokosblomstsirup eller honning. Nogle af ispindene er lidt mere festlige og med alcohol, så man kan godt kalde den en cocktail på pind. Isen fryses med flydende nitrogen i en specialdesignet futuristisk geometrisk form og netop denne fremstillingsmetode gør det muligt at fryse alcohol, da flydende nitrogen fryser med -196°C.

Avantgarde ispindene fremstilles i et begrænset oplag på 1000 ispinde om dagen og kan kun købes i Berlin.

»KYL21

© November 2013, Anne Louise Stargate

Gem