Brand Design

Stargate TrendLab designer brands og udvikler logoer, navne og grafisk design af visuelle identiteter. Stargate har siden 2000 stået bag udvikling af brand- og virksomhedsidentiteter til danske virksomheder, kommuner og foreninger i Danmark og Grønland.

Logoet er udgangspunktet for kommunikationen – det er brandets hjerte og visuelle ansigt til omverdenen. Stargate er specialist i at finde ind til virksomhedens kerneværdier og oversætte dem til et unikt logo design og visuel grafisk identitet. Forud for logo designet indgår en proces med strategiske overvejelser, der sikrer overensstemmelse mellem virksomhedens strategi og det visuelle udtryk. Herefter igangsættes udvikling af navn og design af et unikt logo design – eller redesign af et eksisterende logo design.

Udvikling af navn

Vi står for navneudviklingen og finder frem til det rette firma- eller brand navn gennem et strategisk forarbejde, en kreativ brainstorm og efterfølgende en omfattende udvælgelsesproces, hvor vi undersøger en evt. navnekonflikt med andre virksomheder eller produkter.

Udvikling af logo design og brands

Siden 2000 har Stargate indgået i utallige møder og dialoger med virksomhedsejere og bestyrelser. Møderne har styrket vores evne til at finde ind til essensen, til benet og til hjertet af enhver type af virksomhed. Her inde ved kernen finder vi virksomhedens/brandets DNA – hvoraf logoet og den visuel identitet vil udfolde sig.

Er brandet en zombie?

Vi tror på, at alle virksomheder og brands kan vækkes til live. Men først skal vi finde ind til hjertet og virksomhedens DNA. Det gør vi gennem dialog om strategi, produkter, kunder og den ønskede position på markedet. Herfra starter rejsen med revitalisering i form af design og branding strategi.

Rchitecture logo

Rchitecture logo

Maier Laser & Skin

Maier Laser & Skin

Bike Øhav

Bike Øhav

Nanok 1959

Nanok 1959

Creed Soy Candles

Creed Soy Candles

CT-Klinikken

CT-Klinikken

Væk brandet til live! Kontakt Stargate